Sponsorer

Hotell Åsnen, Blidingsholm

Sponsra!

Vill ditt företag sponsra Ryds Paintballförening?

Vi har tagit fram tre olika sponsorpaket som ni kan läsa om nedan.


Lilla paketet

Detta är vårt minsta sponsorpaket, där låter vi ditt företag synas på våran hemsida. Detta paket kostar 1000 kr per år. Vi behöver ha tillgång till er logga i bra upplösning. Vill ni ha en banner på våran sida så kan vi lösa det. Är ni intresserade av detta paket? Kontakta oss via knappen nedan.


Mellan paketet

Detta är vårt mellanpaket, där erbjuder vi att ni kommer synas på våran hemsida och i parken. Ingår 1 spel som går igenom företaget per år med rabatt på 10% av totalsumman för ett spel. Eran logga kommer även att synas i alla våra walkon inbjudningar. detta paket kostar 2500 kronor per år. Vi behöver ha tillgång till eran logga i högupplösning. vill ni ha banner på våran hemsida så löser vi det. Är ni intresserade av detta paket? Kontakta oss via knappen nedan.


Stora paketet

Detta är vårt största paket, här kommer ert företag att synas överallt där vi syns. bland annat på vår spelartröja som kommer finnas tillgänglig för alla medlemmar att köpa, i parken, på hemsidan och i alla utskick och annan reklam vi gör. Företaget får även 10% rabatt på alla spel som går genom företaget. Detta paket kostar 5000 kronor per år. Är ni intresserade av detta paket? Kontakta oss via knappen nedan.


Sponsra!

Eller maila oss på info@rydspaintball.se

Reklam

Samarbetspartners!