Samarbetspartners!

Reklam

Facebook

Bli medlem!

Trött på att sitta inne framför Tvn eller Datorn? Har fotboll eller annan mer vanlig sport inte varit din grej?
Bli medlem i Ryds Paintballförening. Information och registrering finner du på denna sidan!

Som medlem i Ryds Paintballförening har du rätt att utnyttja föreningens bana och vara med på dess aktiviteter. Du äger rösträtt i föreningens års- och medlemsmöten. Som medlem har du även tillgång till utrustning som markör, boll, luft- och lufttank, mask och overall till förmånliga priser. Som medlem har man även rabatt hos Wizeguy vid köp av utrustning m.m. Ett medlemsskap i Ryds Paintballförening kostar 250 SEK per kalenderår.

Är man en hel familj som vill vara med så har vi även ett familjemedlemsskap. Varje familjemedlem har samma förmåner som ett vanligt medlemsskap. Alla medlemmar måste bo på samma adress för att kunna vara med i familjemedlemsskapet. Ett familjemedlemsskap kostar 300 SEK per kalenderår. Märk då inbetalningen med t ex Fam Svensson och meddela sedan oss namn, personnr och adress på samtliga medlemmar i ett mail till oss.

Känner du att du inte vill vara en aktiv medlem men ändå vill stödja föreningen så finns det även stödmedlemsskap. Som stödmedlem har man inte tillgång till de rabatter och förmåner som man har som medlem. Ett sådant medlemsskap kostar 100 SEK per kalenderår. Märk i så fall inbetalningen med stödmedlem, skicka sedan namn, personnr och adress till oss i ett mail.

Fyll i formuläret nedan och betala in rätt belopp på föreningens bankgiro: 5055-1860, märk betalningen med för och efternamn. Vänligen skriv adressupgifter och kontaktuppgifter i meddelanderutan i nedan formulär. Vi kommer spara dina uppgifter i vårt medlemsregister under det verksamma året, därefter raderas dom.




Namn

E-post adress

Adress

Postnummer

Postadress

Ange medlemsskap

Meddelande